Maittavat tapakset
ParragonParragon, 2007. Sidottu, kansipaperein. 256 sivua. K3. Suomentaneet Eetu Hiltunen ja Helena Rantasuo. ISBN 9781405482608.
Kansialanimeke: Hyviä ja helppoja ohjeita vaihe vaiheelta.
Tapakset tarjoavat tilaisuuden miellyttäviin ja seurallisiin ruokailukokemuksiin. Tapaksia voi nauttia sekä välipaloina että kokonaisina aterioina. Kirja sisältää kattavan valikoiman perinteisiä ja nykyaikaisia reseptejä, joita voi yhdistellä mielensä mukaan. Kirjan ruoanlaitto-ohjeet ovat selkeitä. Niissä käytetään tuoreita aineksia, joista syntyy vivahteikkaiden makujen lisäksi myös silmänruokaa. Kirjassa esitellään herkullisten ruokien valikoima, joka vetää puoleensa yhä uudestaan. Yli 170 ruoanlaitto-ohjetta - Vihjeitä ja muunnoksia - Käytännölliset, kuvitetut ohjeet vaihe vaiheelta - Kauniita valokuvia valmiista ruoista - Sekä kasvis- että liharuokia