Suuronen-Geib, Heljä & Johansson Leena-Sisko: Melkein kivikautinen keittokirja
Suuronen-Geib, Heljä & Johansson Leena-Sisko: Melkein kivikautinen keittokirja

Suuronen-Geib, Heljä & Johansson Leena-Sisko: Melkein kivikautinen keittokirja

Tuotetta rajoitettu erä.
10,00 €

Readme.fi 2006. 223 sivua : kuvitettu. ISBN: 9789525592856, sidottu, kuvakansi. K3.

Saatavuus 1 kpl

Suuronen-Geib, Heljä & Johansson Leena-Sisko: Melkein kivikautinen keittokirja : luonnonmukaista lähiruokaa

Perinteinen ravintomme sisältää teollisesti muuntamattomia ravintorasvoja, hyvänlaatuisia proteiineja ja matalaglykeemisiä hiilihydraatteja. Tämä kirja esittelee uusimmat tutkimukset, teorian sekä niiden vaivattoman soveltamisen käytäntöön herkullisin, suomalaisille maistuvin ateriareseptein.

Citypaleo löytää lähikaupastakin kelpo raaka-aineet: lihaa, kalaa, munia, kasviksia, kermaa, voita, juustoja ja marjoja.

Kokeile vaikkapa seuraavia: - Auratomaatit - Lohta, mätiä ja munia - Meksikolainen salaatti - Täytetyt kananpojanrinnat - Gulassi paleotapaan - Hirvenpaisti kermakastikkeen kera - Täytetyt paprikat - Uunilohi kasvisten kera - Leikkopavut mantelien kera - Kalakeitto pakastekalasta - Ja paljon muuta!

Melkein kivikautinen keittokirja - luonnonmukaista lähiruokaa sisältää ohjeita ja vinkkejä luovaan, luonnonmukaiseen ateriointiin sovellettuna nykyaikaan. Pohjoisen luonnon tarjoamasta täysipainoisesta ravinnosta suomalaiset ovat saaneet nauttia kautta aikojen. Perinteinen ravintomme sisältää hyvänlaatuisia proteiineja, matalaglykeemisiä hiilihydraatteja ja teollisesti muuntamattomia ravintorasvoja.

Herkulliset ateriat valmistuvat vaivattomasti ja nopeasti tuoreesta kalasta, lihasta ja munista sekä raikkaista kasviksista voilla ja kermalla höystettyinä. Aromikkaat marjat ja juustot kruunaavat makunautinnon.