Long, Jeff: Helvetin sydän
Long, Jeff: Helvetin sydän

Long, Jeff: Helvetin sydän

Like
Tuotetta rajoitettu erä.
10,00 €

Like, 2008. 462 sivua. Nidottu, kuvakansi. K3. Suomentanut Einari Aaltonen.

Saatavuus 1 kpl

Helvetti on olemassa. Se on todellinen, historiallinen paikka syvällä jalkojemme alla. Ja sitä asuttavat raakalaismaiset olennot.

Helvetin sydän vie lukijan vielä Helvetin piirejäkin syvemmälle. On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun tutkimusmatkailijat paljastivat maan syvyyksissä risteilevien tunnelien verkostot ja niiden asukit. Ihmiskunta lähetti armeijan tuhoamaan uumenien pedot, ja hetken aikaa näyttikin siltä, että paha oli saatu kitkettyä ja maailmassa oli kaikki mallillaan.

Maailmaa hellivä tyytyväisyyden aurinko kuitenkin pimenee, kun Helvetti kiehuu yli Amerikan metrotunneleissa ja kellareissa. Paholaisen käsikassarat haluavat kostaa ja kaapata lapsiamme. Lopulta ihminen ja hänen armottomat vihollisensa osoittautuvat pelkiksi pelinappuloiksi kaikkien aikojen kuohuttavimmassa pakosuunnitelmassa, jossa todellinen Saatana odottaa vapautumistaan.

Tummahehkuinen ja vangitseva romaani sinetöi Jeff Longin maineen lahjakkaana kertojana. Helvetin sydän on rakkaustarina, huikea jännityskertomus ja planeettamme sisuksia luotaava seikkailu samassa järisyttävässä paketissa. Long johdattaa lukijan maan uumeniin, jonka pimeydessä lymyää alkukantainen äly.