Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Tilaus toimitetaan Postin välityksellä sen mitoista riippuen joko kirjeenä kotiin tai postipakettina noudettavaksi lähimmästä tai toivomastasi Postin noutopisteestä (huomioithan, että ruuhkatilanteissa Posti saattaa vaihtaa valittua noutopistettä). Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme. Huomioithan, että suurin osa verkkokaupassa myynnissä olevista kirjoista on varastossamme. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilauksesi on noudettavissa. Voit maksaa noutotilauksen joko paikan päällä, ennakkomaksulla tai Verifonen kautta omassa verkkopankissasi.


Toimitusaika

Tilauksesi lähetetään pääsääntöisesti samana tai seuraavana arkipäivänä maksun vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään 3 arkipäivän kuluessa. Valitessasi noudon, ilmoitamme 1-3 arkipäivän kuluessa sähköpostitse kun tilauksesi on toimitettu kauppaan noudettavaksi. Mikäli toimitus jostain syystä viivästyy, siitä ilmoitetaan s-postitse. Tällaisessa tapauksessa sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi. Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitamme sivuillamme.