TERVETULOA SATAMAN TARMON VERKKOANTIKVARIAATTIIN!

Verkkokauppamme on juuri avattu ja valikoimaa täydennetään jatkuvasti. Otathan yhteyttä, mikäli et löydä sivuilta etsimääsi, tarkistamme löytyykö hakemasi kirja valikoimastamme. Tarjolla on myös uusia kirjoja, ne löytyvät omasta osiostaan.

Kivijalkakauppamme sijaitsee Kuopion komeassa Kauppahallissa samassa tilassa Rosebud-kirjakaupan kanssa. Tervetuloa tutustumaan pieneen suureen kirjakauppaamme!

Kirjakauppa Rosebud Kuopio ja Sataman Tarmo, Kauppakatu 45, Kauppahalli

AVOINNA:    Ma-pe 10-17     La 9-15

LAUANTAINA 23.11. klo 13-15 KIRJAILIJAVIERAANA KAI SADINMAA


Kaipaammeko elämässämme lopulta vain rakkautta?

Kai Sadinmaa ja Niko Noponen johdattelevat keskusteluun elämästä, kuolemasta ja rakkaudesta. Sadinmaan uusi tietokirja Kuolleiden kirja (Into) vie lukijan matkalle ihmisyyden ytimeen kävelemällä läpi Malmin hautausmaan ja selvittämällä sinne haudattujen ihmisten sytyttävät elämäntarinat. Yksilöiden tarinoiden kautta Sadinmaa kertoo suurista kysymyksistä: mihin ihminen, etenkin suomalainen, elämässään pyrkii, mikä häntä ajaa eteenpäin? Millainen on unohdettu köyhien lasten hautapaikka, johon tietokirja päätyy? Kuolleiden kirja kertoo myös hautaamisesta: mitä krematorion työntekijä tekee, miten hauta kaivetaan ja millaisia hautauskulttuureja on muualla maailmassa ja historiassa? Entä millaisia ovatkaan hautausmaan puut, pensaat ja kukat?

Kuolleiden kirja ei ole kirja vain yhdestä hautausmaasta. Se kertoo oivaltavasti yhden hautausmaan kautta elämästä aina ja kaikkialla.

Kai Sadinmaa on käsikirjoittaja, pappi ja kolumnisti, joka on tullut tunnetuksi radikaaleista aamuhartauksistaan Radio Ylen Ykkösessä. Niko Noponen on kuopiolainen filosofian ja uskonnon opettaja, VTT, TM.

Tilaisuus pidetään Kauppakeskus Apajassa Kauppahallin alla. Tervetuloa!